***HIMALAYA INDUS SÓ***

**REUMA, VAGY IZÜLETI FÁJDALOM KÍNOZZA? NE ÉLJEN EGYÜTT VELE!*** A HIMALAYA INDUS SÓ HASZNÁLATA MINDEN TERÜLETEN MEGOLDÁS! HIMALAYA INDUS ÉTKEZÉSI SÓ A KONYHÁBA, SÓSZAPPAN ÉS FÜRDŐSÓ A FÜRDŐBE, SÓLÁMPA A SZOBÁBA! RENDELÉSÉT INGYEN SZÁLLÍTJUK!

HIMALÁYA INDUS SÓ, VAGY HAGYOMÁNYOS SÓ?


Élettani szempontból nagy különbség van a Himaláya Indus só és a hagyományos étkezési só között.

Rendkívüli természetes tisztasága miatt a Himalaya Indus sót nem kell a feldolgozás során a kőzetből kimosni, hogy utána újra kikristályosítsák, ahogy az nagyon sok európai sóvidéken szokásos.

A szokványos étkezési sónak nagyon sok hátránya van!

LÁSSUK EZEKET!


A kibányászott sót a vegyipar igényeinek megfelelően tisztítják, jellege megváltozik. A boltokban kapható konyhasóval az élő szervezettől idegen, a csomagolást és az esztétikus megjelenést segítő, adalékokkal kevert vegyszert, és nem élelmiszert viszünk be a szervezetünkbe.

A globális környezetszennyezés miatt a többi tengeri só minősége is megváltozott, ezért gyakran tisztítási folyamaton esik át, így minősége méginkább romlik.


MI A HELYZET A HIMALAYA INDUS SÓVAL?


Fentiektől eltérően az Indus őssó tiszta, nem tartalmaz adalék anyagokat, és nem távolították el belőle a tengervízre jellemző nyomelemeket sem.

A Himalája és az Indus folyó között található sóhegységben az indiaiak már évezredek óta bányásszák a világ egyik legértékesebb sóját, az Indus völgy kősóját.

A tenger kiszáradása után visszamaradt sót idővel más kőzetrétegek fedték be, így 350 millió éven keresztül folyt a só tisztulása és érése a mélyben.

A külvilágtól elzárva védve volt a környezetszennyezéstől!

Az Indus sót mélyművelésű bányákból hozzák felszinre, majd kézi erővel lemossák és napon szárítják.

A természetes őssó, különösen a kristálysó nem gyógyszer, hanem a szó igazi értelmében vett kiváló élelmiszer, ami manapság ritkaság.

Különleges tulajdonságai folytán energiát adó és kiegyenlítő, semlegesítő és salaktalanító hatású.
Nincs jobb természetes módszer, mint a kristálysóoldat és a víz kombinációja, ami képes a természetes regenerálódó képességünket újraindítani és az egyensúlyt a szervezetünkben helyreállítani.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 34
Tegnapi: 13
Heti: 130
Havi: 158
Össz.: 240 703

Látogatottság növelés
Oldal: MI A KÜLÖNBSÉG A HAGYOMÁNYOS SÓ ÉS AZ INDUS SÓ KÖZÖTT?
***HIMALAYA INDUS SÓ*** - © 2008 - 2019 - himalaya.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »