***HIMALAYA INDUS SÓ***

**REUMA, VAGY IZÜLETI FÁJDALOM KÍNOZZA? NE ÉLJEN EGYÜTT VELE!*** A HIMALAYA INDUS SÓ HASZNÁLATA MINDEN TERÜLETEN MEGOLDÁS! HIMALAYA INDUS ÉTKEZÉSI SÓ A KONYHÁBA, SÓSZAPPAN ÉS FÜRDŐSÓ A FÜRDŐBE, SÓLÁMPA A SZOBÁBA! RENDELÉSÉT INGYEN SZÁLLÍTJUK!


HIMALAYA INDUS SÓ

A só az emberi élet számára ugyanolyan fontos, mint a víz. Se víz, se só nélkül nem tudnánk létezni! A víz és a só a két legfontosabb élelmiszerünk.

A természetes Indus környéki bányasó nem csak NaCl-ból áll, mint a nyugati civilizáció étkezési sója, hanem további 82 elemet is tartalmaz. Ezek azok az elemek, amelyek a szervezetünket felépítik, és jelen voltak az őstengerben is, ahonnan az élet ered.

Emiatt köszönti ismerősként a szervezetünk az Indus sót, a kiváló nyomelem forrást.


Az Indus só és az Ayurveda

Az Indus só egészségjavító és erősítő hatása Indiában már évezredekkel ezelőtt ismert volt.
Az Indus sót az Ayurvéda, a hosszú és egészséges élet és a hagyományos indiai gyógyítás klasszikus tudománya nagy sikerrel alkalmazta.

Előnye, hogy kevésbé melegíti a testet, mint a tengeri sók, és emiatt fogyasztása kedvezőbb az Ayurveda felosztása szerinti mindhárom embertípus (kapha, pitta, vata) számára.

A természetes őssó, különösen a kristálysó nem gyógyszer, hanem a szó igazi értelmében vett kiváló élelmiszer, ami manapság ritkaság.

Különleges tulajdonságai folytán energiát adó és kiegyenlítő, semlegesítő és salaktalanító hatású.


Nincs jobb természetes módszer, mint a kristálysóoldat és a víz kombinációja, ami képes a természetes regenerálódó képességünket újraindítani és az egyensúlyt a szervezetünkben helyreállítani.

A Pakisztánban található Indus folyó völgye az a hely, ahol az indiai kultúra rábukkant erre a kincsre.

A Himalája és az Indus folyó között található sóhegységben az indiaiak már évezredek óta bányásszák a világ egyik legértékesebb sóját, az Indus völgy kősóját.

A tenger kiszáradása után visszamaradt sót idővel más kőzetrétegek fedték be, így 350 millió éven keresztül folyt a só tisztulása és érése a mélyben. A külvilágtól elzárva védve volt a környezetszennyezéstől.

Az Indus sót mélyművelésű bányákból hozzák felszinre, majd kézi erővel lemossák és napon szárítják.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 27
Tegnapi: 13
Heti: 123
Havi: 151
Össz.: 240 696

Látogatottság növelés
Oldal: HIMALAYA INDUS SÓ
***HIMALAYA INDUS SÓ*** - © 2008 - 2019 - himalaya.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »